Specialporte fra Larsen Porte

Hos Larsen Porte fører vi intet standardlager. Det gør os i stand til at kunne tilpasse løsningen fuldstændigt til hver enkelt kunde, og vi kan derfor imødekomme langt de fleste ønsker. Vi har stor erfaring med at udarbejde løsningsforslag samt fremstille porte til både private kunder og erhvervskunder, og vi stiller gerne vores ekspertise til rådighed allerede i planlægningsfasen. Vi har bl.a. tilfredse kunder i Billund, Varde, Ringkøbing, Esbjerg og Herning, men vi leverer og monterer gerne hos kunder over hele Danmark.

 

Specialiseret produktion med fokus på kundens behov

Vores produktionsforløb indledes altid med en grundig samtale, der har til formål at klarlægge kundens ønsker og behov. Ud fra disse samt de konkrete forhold, der gælder for kunden, specialtilpasser vi en løsning og vores produktion, så vi kan levere og montere en fuldstændig tilpasset løsning. Det gælder både for private kunder samt erhvervskunder af alle slags, og vi har bl.a. erfaring med at lave særlige løsninger for landbrug og industri. Vi tilbyder bl.a. følgende port typer:

  • Høje porte
  • Brede porte
  • Skæve porte
  • Buede porte
  • Port med specialbeklædning
  • Den automatiserede port til hunden
  • Din helt egen port!

 

Vi stiller naturligvis altid vores ekspertise til rådighed allerede i planlægningsfasen, men også efter montering, hvor vi tilbyder effektiv portservice.

Kontakt os i dag, og hør mere om vores porte

 

Begynd processen med et besøg fra os

Vi tror på at opbygge langvarige relationer med vores kunder. Vores dedikerede kundeserviceteam er altid klar til at besvare dine spørgsmål, yde rådgivning og hjælpe dig med at vælge den perfekte specialport. Din tilfredshed er vores største mål, og vi stræber efter at overskride dine forventninger på enhver måde.

Ønsker du at få besøg af vores dygtige medarbejdere, er du velkommen til at kontakte os på telefon 76 98 20 35 eller e-mail info@larsenporte.dk. Har du en skitse eller bare en ide? Vi besøger gerne dit hjem eller din virksomhed, så vi kan udarbejde et løsningstilbud med udgangspunkt i de konkrete forhold - naturligvis ganske uforpligtende. Vi glæder os til at tage imod dig