Porte til industri fra Larsen Porte

Hos Larsen Porte har vi lang erfaring med at designe og producere industriporte, som specialbygges til den enkelte virksomhed og det specifikke formål. Vi har referencer inden for alt fra hangarporte til specialdesignede landbrugsporte. Vi kommer gerne til kunder over hele Danmark.

 

Ring for mere information

Ønsker du at høre mere om dine muligheder for specialdesignede porte til industri, og vil du gerne have et uforpligtende tilbud på en personlig løsning, er du velkommen til at ringe på telefon 76 98 20 35, eller du kan sende en e-mail til info@larsenporte.dk. Vores dygtige medarbejdere kommer gerne ud til dig, inden vi udarbejder et uforpligtende tilbud. Vi har hjemme i Ølgod, hvorfor vi har særligt mange kunder i Midt- og Vestjylland - heriblandt Esbjerg, Billund, Varde, Ringkøbing og Herning. Vi glæder os til at hjælpe dig.

Industriporte med mange muligheder

Er du på udkig efter en ledhejseport, en foldeport eller noget helt tredje til en industrivirksomhed? Vi fører intet standardlager, hvorfor alle vores løsninger er specialtilpassede til den enkelte kunde, og vores porte løser derfor de helt særlige udfordringer, som den enkelte virksomhed er stillet overfor. Det gælder eksempelvis i forbindelse med løsninger til landbrug, som vi har lang erfaring med at designe - det indbefatter bl.a. løsninger inden for fjerkræ og alt dertil samt kvægbrug. Alle typer af porte kan indgå effektivt i industrien, og vi vejleder gerne, så du får den helt rigtige løsning.

Derudover kan vi tilbyde en række løsninger, som faciliterer effektive arbejdsgange. Det kan eksempelvis være fleksible rumdelere eller lignende, der kan være effektive i forhold til at gøre produktionsanlægget i stand til at håndtere flere og varierende arbejdsopgaver.