Rulleporte hos Larsen Porte

Hos Larsen Porte har vi lang erfaring med at fremstille specialdesignede porte, som altid produceres med henblik på at imødekomme den konkrete kundes ønsker. Det gælder også i forbindelse med rulleporte, som vi har erfaring med at levere til både private kunder, industri og andre erhvervskunder samt landbrug. Det har vi gjort for kunder over det meste af landet - særligt i Vestjylland og Midtjylland, hvor vi har tilfredse kunder i bl.a. Ringkøbing, Varde, Esbjerg, Billund og Herning.

Rulleporte til ethvert behov

Denne type af port er særdeles fleksibel, og den kan bruges i mange henseender. Derfor er der også en del forskellige forståelser af, hvad en rulleport er. Mange kender dem eksempelvis som en nedhejseport, en gardinport (også kendt som en presseningsport) eller som en port, der skyder til siden, altså en foldeport. Uanset hvilken type af port, du ønsker, er vi leveringsdygtige, og vi kan altid tilbyde en særligt designet port, der imødekommer lige netop dine ønsker.

Vi har erfaring med at lave rulleporte til både private - som eksempelvis garagehejseporte - samt til virksomheder af flere slags - f.eks. til produktionsanlæg og til supermarkeder.

Kontakt os og hør nærmere

Vi fører intet standardlager, hvorfor alle vores porte produceres fra bunden med henblik på den konkrete brug. Derfor tager vi også gerne ud til vores kunder, inden vi giver et uforpligtende tilbud, så det dækker lige netop det nødvendige. Vil du gerne snakke med en af vores dygtige medarbejdere, er du velkommen til at ringe 76 98 20 35 eller sende en e-mail til info@larsenporte.dk. Vi glæder os til at hjælpe dig.