Larsen Porte hjælper til en effektiv arbejdsdag

Vi hjælper dig med at finde den rette hurtigport til din arbejdsplads. På kontorer, fabrikker, supermarkeder eller i andre virksomheder, hvor der er en del gennemgang, kan effektiviteten øges ganske betydeligt med den rette port. Hos Larsen Porte tilbyder vi at levere specialtilrettede løsninger, som imødekommer lige netop de ønsker, I har. Vi leverer og monterer gerne hos kunder over hele Danmark.

Er du på udkig efter en hurtig port?

En port, der indgår som en del af en travl arbejdsdag, skal fungere nemt og hurtigt, så der skabes så få forsinkelser og flaskehalse som muligt. Vi tilbyder at lave en lang række forskellige porte som hurtigporte, hvorfor vi kan imødekomme alle ønsker på området. Det gør vi effektivt ved at installere driftsikre hurtige motorer på portene, således de hurtigt kan åbne og lukke. 

Ønsker du en hurtigport til et privat hjem, kan vi naturligvis også være behjælpelige med at levere sådanne. Det gør vi typisk i forbindelse med garageporte og lignende.

Vil du vide mere?

Ønsker du at høre nærmere om vores specialdesignede hurtigporte, der kan hjælpe dig til en mere effektiv arbejdsdag og hverdag, er du velkommen til at ringe på telefon 76 98 20 35 eller sende en e-mail til info@larsenporte.dk. Vi har lang erfaring med at levere porte til både private og erhverv, der ønsker høj kvalitet, og fra vores hjemby i Ølgod har vi ikke langt til kunder i Midtjylland og Vestjylland - heriblandt Varde, Esbjerg, Ringkøbing, Billund og Herning. Vi glæder os til at hjælpe dig også.