✓ Funktionelle og solide porte   ✓ Stort udvalg til private og erhverv

fb-f-logo-blue-29

Ring til os på  76 98 20 35​

Gardinporte

​Larsen Porte ApS tilbyder et bredt udvalg af gardinporte, som kan tilpasses enhver sammenhæng.

Fleksibilitet i høj kvalitet

Gardinporte er særligt fleksible, og kan fungere som enhver anden port i det daglige. Portdugen er ligesom de øvrige materialer udført i høj kvalitet, og kan holde til det daglige hårde slid og de beskidte omgivelser.

Montage er yderst simpel – og dermed billig. Pladskravet er minimalt og al vedligeholdelse er enkel. Der er desuden mulighed for tilslutning af fotoceller til automatisk åbning, samt fjernstyring, autolukkefunktion og meget mere.

Individuel tilpasning

Sammen med dig afklarer vi alle de ønsker og behov, der måtte være til portens udformning og daglige funktion. Tilpasningsmulighederne er næste uendelige, og vi kan sørge for en god og funktionel løsning, som holder til mange års daglig drift.

Få et uforpligtende tilbud

Vi står hos Larsen Porte ApS klar med rådgivning og sparring, og vi kommer naturligvis gerne ud til en besigtigelse. Efterfølgende giver vi gerne et uforpligtende tilbud på levering og montering af gardinporte i høj kvalitet.

Kontakt Larsen Porte ApS allerede i dag, hvis du ønsker yderligere oplysninger eller klik her for et gratis tilbud på gardinporte. Du kan også kontakte os på telefon 76 98 20 35.

Udfyld tilbudsformular​ for gardinporte

Portåbning
 
 
 
 
 
Vinduer
 
Levering og montering
Mine kontaktoplysninger
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Skriv til os:​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Larsen Porte ApS

Viaduktvej 27, 6870 Ølgod - CVR: 27972136

Telefon: 76 98 20 35 - E-mail: info@larsenporte.dk 

Rasmus Larsen i Ølgod, Syddanmark, DK på Houzz