Mange muligheder

Der er mange muligheder, når det gælder farver og særlige elementer på foldeporte. Porte i industrielle og andre bygninger har ofte essentiel betydning for bygningens udseende. Vi kan blandt andet tilbyde mange forskellige typer vinduer, ligesom der kan monteres adgangsdøre i foldeporte. En adgangsdør muliggør let og bekvem ind- og udgang, uden at hele porten skal åbnes. Ved opgaver hvor porthullet ikke har standardmål, tilbyder vi også at levere og montere karme samt inddækninger. De specialtilpassede foldedøre fås i mange forskellige farver. Beklædningen består af galvaniserede og lakerede, profilerede stålplader, hvilket giver den bedst mulige rustbeskyttelse.

Fleksibel adgang

Foldeporte er optimale, hvis der ønskes fleksibel adgang, udvendig åbning eller hvis en traditionel ledhejseport ikke kan monteres. Fordelen ved foldeporte frem for ledhejseporte er, at foldeporte ikke behøver åbnes mere end nødvendigt for passage. Denne fordel kommer specielt til udtryk ved foldeporte med ulige antal sektioner, hvor man kan nøjes med at åbne én sektion.

Vedligeholdelsesfri foldeporte

Fælles for alle foldeporte fra Larsen Porte ApS er, at de stort set er vedligeholdelsesfrie. Det betyder blandt andet, at der ikke er fjederinstallationer eller bevægelige dele, der kræver vedligeholdelse. Desuden er hængslerne smørefri. Vores foldeporte er lette at betjene; ved åbning undgår man tunge løft og bøj i ryggen.

Kigger du efter foldeporte, kan du blandt andet vælge mellem:​

  • Standardporte
  • Porte med dør
  • Brede porte
  • Små porte
  • Miljøvenlig løsning

Alle foldeporte fra Larsen Porte ApS er udført i genbrugeligt materiale. Alle foldeporte er isoleret med højkvalitets, miljøvenlig styrenplast, der er et freonfrit isoleringsmateriale.

Med miljøvenlige foldeporte holdes varmen inde, så man sparer penge på opvarmning. Adgangsdøre er tætnet med specielle gummiprofiler.

Vil du vide mere?

Larsen Porte ApS tilbyder foldeporte efter specialmål, der passer præcis til den øvrige arkitektur, og de specialmål, der er behov for. Vi fremstiller foldeporte og gardinsystemer til landbrug, industri og private. Vi leverer og monterer i hele landet.

Vi står naturligvis klar med gode råd og vejledning, hvis du vil vide mere om foldeporte. Kontakt Larsen Porte ApS allerede i dag for at få yderligere oplysninger om foldeporte i høj kvalitet. Du kan også kontakte os på telefon 76 98 20 35.

Hent brochure
Hent brochure